Word gecertificeerd Rainbow Oils aromaspecialist


Schrijf je in voor ons Rainbow Oils aromaspecialist programma in 4 stappen.


SCHRIJF JE NU IN

Word gecertificeerd aromaspecialist

 
Met de kennis van aromatherapie kan je in je eigen praktijk op een professionele wijze cliënten behandelen gebruik makend van etherische olie, geurfrequenties, coach gesprekken en therapeutische werkvormen.

De nadruk zal liggen op de etherische olie en geurfrequenties die je op een kundige manier kan inzetten en adviseren. Cliënten hebben een hulpvraag die te maken kan hebben met lichamelijke klachten maar ook klachten van emotionele en spirituele aard.

Om tot een gedegen advies te komen is het belangrijk dat je achter de achterliggende oorzaak van de klacht komt. Dit doe je aan de hand van het voeren van gerichte gesprekken. Je adviseert en schrijft een behandeling voor, die de cliënt thuis verder kan toepassen. Je benaderd de hulpvragen op een holistische manier en je ziet lichaam en geest als één geheel.

Met de biologische etherische oliën van Rainbow Oils kun je het welzijn verbeteren en het lichaam in balans brengen. Hoe je dat precies doet ga je ontdekken in de vier cursussen over Aromatherapie. Je komt meer te weten over de werking en genezende eigenschappen van natuurlijke geuren, hoe je kunt behandelen met de biologische oliën en hoe je deskundig advies geeft. Maak gebruik van mijn kennis en leer jezelf Aromaspecialist te worden.

Binnen onze online leeromgeving kom je, middels praktische leermodules, video’s en live zoom lessen alles te weten over de biologische etherische oliën van Rainbow Oils. Door de uitgebreide uitleg leer je wanneer en hoe je welke oliën kunt gebruiken. In het werken met cliënten en de oliën is er een specifiek protocol, deze komt in de cursus uitgebreid aan bod en zal de basis vormen in het werken met aromatherapie. Daarnaast krijg je informatie aangereikt over kwaliteit, dosering, winning en veiligheidsaspecten. Je leert verschillende toepassingsgebieden in te zetten, telkens in relatie tot de meest geschikte etherische oliën. Naast de praktische leerstof ontvang je ook veel tips en leer je hoe aromatherapie in te zetten in het werken met kinderen en HSP.

Door de jaren heen is gebleken dat, om de aromatherapie goed ‘eigen’ te kunnen maken, je deze het best zelf moet gebruiken. Het zelf ervaren van het effect van de aromatherapie om het (jouw) welzijn te verbeteren, werkt sneller dan platte stof leren. Om deze reden is het alleen mogelijk erkende certificaten te behalen van de aromatherapielijn van Rainbow Oils.

Na aanschaf van een van de erkende cursussen kun je direct aan de slag. Log in op het leerplein van Rainbow Oils om de cursus te starten. De 100% zuivere, gecertificeerde biologische oliën worden je via PostNL toegestuurd.
* Je welkomstcadeau ontvang je automatisch bij jouw bestelling.

Word Aromacoach
Welkomstcadeau
Je ontvangt een welkomstcadeau
bij je eerste aankoop online.
Word Aromacoach
Altijd korting
Ontvang als aromaspecialist 35% korting op de biologische oliën.
Word Aromacoach
Geen bezorgkosten
Voor iedere bestelling betalen wij de verzendkosten.

De module voordelen

Bij Rainbow Oils draait het om jou. Geniet onderweg naar Rainbow Oils aromaspecialist van meer voordelen en exclusieve privileges. Met Rainbow Oils kies je voor een bewuste levensstijl, een levensstijl vanuit een positieve energie dat bijdraagt aan gezondere en bewustere keuzes en voor een zeer voordelige prijs. Ontdek de voordelen van het gebruik van de 100% biologische etherische oliën van Rainbow Oils.

Jouw persoonlijke voordelen:
 • Je ontvangt een welkomstcadeau bij aanschaf van jouw eerste module.
 • Bij iedere bestelling ontvang je hoge kortingen van 20% en als aromaspecialist zelfs 30% korting op de biologische oliën.
 • Wij betalen de verzendkosten (alleen binnen NL).
 • Bekijk de vele informatieve video’s.
 • Ontvang altijd biologische etherische oliën van hoge kwaliteit.
 • Leer hoe je de effectiviteit van de oliën maximaal kan optimaliseren.
 • Genereer extra inkomsten.
Start nu jouw route naar gecertificeerd Rainbow Oils aromaspecialist!

Ja, ik wil nu starten!

Word gecertificeerd aromaspecialist in vier stappenDe biologische oliën van Rainbow Oils zijn de sleutel naar een leven met meer rust, balans en intuïtie. Ontsnap aan de stress van het alle dag met de etherische oliën die spirituele focus, emotioneel welzijn en helderheid ondersteunen.

 • De eerste stap
  In de route onderweg naar aromaspecialist, start je met de cursusaromadeskundige. Je leert hier te werken met de basis oliën en te ervaren wat de oliën voor jou en jouw omgeving gaat betekenen. Je ontvangt de gecertificeerde Bio Basic Oils bij aankoop van de cursus aromadeskundige. Tevens ontvang je 20% korting op alle vervolg bestellingen op de bio etherische oliën van Rainbow Oils en het geleerde sluit je af met een erkend certificaat aromadeskundige.

 • De tweede stap
  In de tweede stap naar aromaspecialist verdiep je jezelf tot aromacoach. Je leert de aromatherapie in te zetten in coaching en leer je de juiste vragen te stellen om tot de kern van de oorzaak te komen om zo een gedegen advies te geven. Bij deze module ontvang je de gecertificeerde Bio Healing oils en ontvang je 20% korting op aanschaf van vervolg oliën. De cursus sluit je af met het erkende certificaat aromacoach.

 • De derde stap
  Met de derde stap tot aromaspecialist ontwikkel jezelf tot energetisch aromacoach. Je leert hoe de oliën in te zetten om op energetisch niveau te reinigen, op te vullen en resetten. Net zoals de eerdere cursussen ontvang je bij deze cursus de gecertificeerde Bio Blend Oils en ontvang je 20% korting op aanschaf van alle vervolg oliën. De cursus sluit je af met het erkende certificaat energetisch aromacoach.

 • De vierde stap
  Na het behalen van bovenstaande drie cursussen ga je kosteloos door voor de leerstof van aromaspecialist! Deze cursus sluit je uiteraard af met het erkende certificaat aromaspecialist.

 • Aanvullend
  Wil je naast alle alle cursussen nog meer leren? Dat kan! Verbreed je kennis en kunde en schijf je in voor de cursus Aroma Healing Touch. Deze lichaamsgericht en energetische cursus is een combinatie van werken met de energetische kwaliteit van de biologische etherische olie en een combinatie van acupressuur en zachte aanraking, dit werkt zeer ontspannend. Er wordt gewerkt met een lichte druk van vingers en handen en zo wordt de energiebalans hersteld. Je ontvangt bij deze cursus 5 bio etherische oliën. De cursus sluit je af met het erkende certificaat Aroma Healing Touch specialist.

  Specialiseer jezelf en wordt kristal en edelsteen coach, leer hoe je gebruik maakt van de resonanties en vibraties van (half)edelstenen. Kristallen & edelstenen zenden een krachtige energie uit, die ons hele wezen beïnvloedt. Ze kunnen genezing brengen en voor een hernieuwd evenwicht tussen lichaam en geest zorgen. Ze kunnen negatieve energieën uit het lichaam opnemen, zodat lichaam en/of geest word(en) gezuiverd. Kristal & Edelsteen Therapie is daardoor een goede ondersteunende behandelwijze bij zowel emotionele, geestelijke als lichamelijke problemen. Je ontvangt bij deze cursus een edelsteen pakket.

  Dankzij de cursussen die je bij Rainbow Oils ontvangt van therapeute Anne Marie van Bilsen is het eenvoudig om te beginnen met aromatherapie, ook wanneer je nog niet bekend bent met etherische oliën.

 Word gecertificeerd Rainbow Oils aromacoach

Schrijf je in voor de Rainbow Oils aroma cursussen


SCHRIJF JE NU INWord Aromacoach

De voordelen


Als student en afgestudeerde van Rainbow Oils ga je met de biologische etherische oliën ongekende mogelijkheden ontdekken.

Geniet met de Rainbow Oils biologische etherische oliën van de kleine momenten en ontdek spiritueel, mentaal en emotioneel welzijn. Geef je leven meer kracht met etherische oliën.

ONTDEK DE VOORDELEN

Word Aromacoach

Onze waarden


Samen staan we sterk! Daarom vertellen wij je graag in het kort enkele van onze service punten.

Rainbow Oils werkt alleen met gecertificeerde producten met een duurzame gedachte voor product en verpakking. We vertellen je graag meer over onze biologische etherische oliën!

ONTDEK ONZE WAARDEN

Word Aromacoach

Duurzaamheid


Bij Rainbow Oils begrijpen we dat we een verantwoordelijkheid hebben. Naar de planeet, naar onze klanten en naar onszelf.

Bij onze visie past dat wat “natuurlijk” het beste is: we staan voor duurzaamheid en houden van schone ingrediënten, zero waste, groene voorraad en dierproefvrij.

ONTDEK ONZE DUURZAAMHEID
WORD GECERTIFICEERD AROMACOACH

Je bent welkom op onze online leeromgeving waar je, middels leerstof, video’s en live zoom lessen alles te weten komt over de biologische etherische oliën van Rainbow Oils. Door de uitgebreide uitleg leer je wanneer en hoe je welke aroma’s kunt gebruiken. In het werken met cliënten en de oliën is er een specifiek protocol deze zal in de cursus uitgebreid aan bod komen en zal de basis vormen in het werken met aromatherapie. Daarnaast krijg je informatie aangereikt over kwaliteit, dosering, winning en veiligheidsaspecten. Verschillende toepassingsgebieden komen aanbod, telkens in relatie tot de meest geschikte etherische oliën. Je krijgt in de leerstof veel praktische tips, ook het werken met kinderen en HSP komt aan bod!

Door de jaren heen is gebleken dat, om de aromatherapie goed ‘eigen’ te kunnen maken, je deze ook moet gebruiken. Het zelf ervaren van het effect van de aromatherapie om het (jouw) welzijn te verbeteren, werkt sneller dan platte stof leren. Om deze reden is het alleen mogelijk erkende certificaten te behalen van de aromatherapielijn van Rainbow Oils. Na aanschaf van een van de erkende aromacursussen kun je direct aan de slag. Log in op het leerplein van Rainbow Oils na aanschaf om jouw cursus te starten. De 100% zuivere, biologisch gecertificeerde oliën worden je via PostNL toegestuurd.
* Je welkomstcadeau ontvang je automatisch bij jouw bestelling.