Spirituele aromatherapie


Spirituele aromatherapie is het toepassen van etherische oliën op het energetisch lichaam, de geest en de ziel. Etherische oliën nemen vanuit de planten waarvan ze gemaakt worden, bepaalde trillingen mee die iets overbrengen van de levensenergie van de plant. Deze energie gebruik je bij spirituele aromatherapie. De kleur, consistentie, de geur, de plantvorm en plantgroei geven de eigenschappen aan de olie. Elke plant heeft hierdoor zijn eigen unieke levensenergie. Door de geschikte olie te kiezen (bijvoorbeeld door een aromatherapie kaartje te trekken) kun je bijvoorbeeld:

 • vastgezette spanning of emoties losmaken
 • ontspanning geven
 • aardend werken (d.m.v. aardende olie)
 • blokkades opheffen
 • energie beïnvloeden
 • zelfvertrouwen en eigen kracht vergroten
 • energetisch schonen
 • beter en meer beschermen tegen alle prikkels van buitenaf (d.m.v. beschermende olie)
 • de aura reinigen, versterken, kalmeren (d.m.v. auraversterkende olie)
 • de chakra’s in balans brengen
 • etc.
Alle materie bestaat uit ontelbare deeltjes die ten opzichte van elkaar trillen. Die trilling, ook wel frequentie genoemd, wordt gemeten in de eenheid Hertz (Hz.). Je lichaam bestaat uit vaste materie maar ook uit een elektrisch veld, ook wel aura genoemd. De wetenschapper R. Rife ontwikkelde een Frequentiegenerator. Hij ontdekte dat stoffen met een hogere frequentie, de stoffen met een lagere frequentie veranderden of vernietigden. Later heeft Bruce Tainio apparatuur ontwikkeld die Bio-frequenties kan meten. Etherische oliën begonnen bij 52 Hz en gingen tot 320 Hz!

Door deze ontdekking, en verder onderzoek, is bewezen dat etherische oliën op lichamelijk niveau een positief effect hebben. Daarna zijn de wetenschappers zich gaan richten op het energetische veld van de mens. Ook hier bleek dat etherische oliën een positief resultaat hebben. Zo bleek dat patiënten in een ziekenhuis zich emotioneel beter voelden na verdamping van een etherische olie. Zelfs na minimale blootstelling en inhalatie van de olie bleek dat deze patiënten minder angstig en kalmer werden dan patiënten die niet werden blootgesteld aan etherische oliën. Zo kon men aannemen dat etherische oliën ook op emotioneel niveau doeltreffende veranderingen konden bewerkstelligen. Dit laatste heeft men bij het Laurens ziekenhuis te Rotterdam ook ervaren. Hier gebruiken ze speciale geurfrequenties met goede resultaten! Iedere plant en dus ook de olie die uit de plant voortkomt heeft een trilling en deze heeft effect op onze energie!

Noot: Gebruik etherische oliën (ook de biologische) met enige voorkennis. Het zijn natuurlijke stoffen die echt iets kunnen doen in het lichaam en ondanks het zelden voorkomt, kan het interacties aangaan met reguliere medicatie. Of je de olie gebruikt voor de geur of voor de geneeskrachtige eigenschappen, doet daarbij niet ter zake: die stoffen zijn er en ze doen iets met je. Lees de brochure en of laat je goed voorlichten over de soort olie en de dosering.

Met etherische oliën kun je jezelf en jouw gezin heel makkelijk ondersteunen en een fijne veilige sfeer in huis creëren.

Kaartje trekken
Holistisch bezien weet iedereen onbewust wat hij nodig heeft, je kunt daarop af stemmen en hier gebruik van maken door middel van het trekken van een kaart met een boodschap.

Trek hier jouw kaart!

Werk je graag met de kaartjes? Kijk dan ook eens in de winkel. Werken met de kaartjes in jouw praktijk of thuis werkt net zo gemakkelijk.
Kaartjes kopen >>>

Heb je vragen?
Wij zijn bereikbaar per telefoon en e-mail (beperkt telefonisch). We streven ernaar je mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?