Hooikoorts

Met de biologische oliën van Rainbow-oils kan je hooikoorts, luchtwegen klachten en irritaties verminderen en draaglijker maken! Met de bio etherische oliën van Rainbow Oils kan je de symptomen van hooikoorts verzachten. Zo kan je de kracht van de natuur gebruiken om jouw hooikoorts kwaaltjes te bestrijden! Met het vernevelen van etherische olie kan je niet alleen genieten van een heerlijke geur, je gaat je ook opvallend veel beter in je vel voelen zitten!

Een allergische reactie wordt veroorzaakt door allergenen die in de lucht voorkomen. In het geval van hooikoorts gaat het veelal om de pollen, maar ook kan je een allergische reactie krijgen van bijvoorbeeld dierenharen, veren en (huis)stofmijt. Denk aan stofjes van vloerbedekking, een mooi kleed, de gordijnen, je dekbed en handdoeken. Deze stoffen verspreiden zich makkelijker wanneer er weinig vocht in de lucht zit en kunnen dan irritatie veroorzaken aan je luchtwegen, ogen, keel en huid.

Door het vernevelen van de volgende etherische oliën kan je de hooikoorts periode een stuk dragelijker maken. De kalmerende werking op de luchtwegen en de antibacteriële en antiseptische werking gaan een verlichtend effect geven!

  • Eucalyptus olie is ontsmettend en zeer effectief tegen bacteriën. Het werkt slijmoplossend en is daarom een prima remedie tegen luchtwegkwaaltjes, waaronder hooikoorts.
  • Tea tree olie, naast dat tea tree olie heel veelzijdig is, is deze ook zeer effectief tegen verschillende allergieën.
  • Citroen olie stimuleert het aanmaken van antistoffen.
  • Lavendel spijk helpt bij hoofdpijn en doodt bacteriën.
  • Ceder olie bevrijdt de luchtwegen.
  • Cypres olie versterkt de afweer.

Maak een mooi mengsel van deze oliën, kies voor een basis van tea tree of eucalyptus, aansluitend kan je ook de aroma kaartjes trekken van de overige vier oliën. Stem af op je klacht en trek er bijvoorbeeld een of twee bij die jou gaan helpen als hulpbron!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?